Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

BusinessOnTheMoon

Het “Business on the moon©”model is een uniek 8 fase model dat laat zien wat de potentie is van leven en werken volgens je eigen natuurlijke tempo en ritme.

Ons lichaam en geest gedijen het best als we ons unieke ritme volgen. De problemen ontstaan wanneer we ervaren dat anderen hun ritme, stijl en verwachtingen aan ons opleggen, op een manier die ontrouw is aan onze eigen ritme en behoefte.

Het BusinessOntheMoon model helpt individuen en organisaties te leren luisteren en afstemmen op natuurlijke ritme. Zodat jouw eigen unieke benadering van persoonlijke tijd en energie gerespecteerd en benut wordt.

Vrouwen hebben hierin een kleine voorsprong, zij kunnen het basisritme van hun eigen cyclus volgen. Gelukkig is er als je die niet (langer) hebt, altijd het ritme van de maan en de natuur met haar seizoenen.

Bewuste afstemming van persoonlijke (natuurlijke) ritmes en externe (organisatie) ritmes kan het verschil maken tussen gemak & zwoegen, gezondheid en ziekte en zelfs tussen slagen & falen.

Heb jij interesse in deze complete, energiemanagement/ businesstraining?

En dus zin om te ondernemen op het wijze Ritme van de natuur en Jezelf?
Maak dan een vrijblijvende en kosteloze kennismakingsafspraak.

info@leoniestout.nl