Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

MoonDynamic Leiderschap

Workshop voor leidinggevenden

Durf jij jezelf tegen te komen? 

Je bent op zoek naar een verdiepingsslag als mens en of leider. Want verbreden van je kennis en vaardigheiden alleen is voor jou niet genoeg. Je wilt het verschil maken. Je wilt handelen en leiding geven vanuit jouw essentie. Je kent de theorieën en methodieken maar je wilt meer. 

Leiding geven met de kennis en ervaring van de cyclische wetmatigheden uit het Moondynamic model, bewust sturen met energie en hierdoor de vitaliteit van mensen, projecten en organisaties vergroten noemen we moonDynamic leiderschap.

Een moondynamic leider heeft de moed om duurzaamheid, ontwikkeling en menselijke waarde minstens net zo belangrijk te maken als doelen, succes en opbrengst. Jij bent bereid tot diepe zelfreflectie, dialoog en creativiteit. 

Past moondynamic leiderschap bij jou?

Deze training, gebaseerd op het moonDynamic model, is voor:
Senior managers, leidinggevenden, programmamanagers en directeuren.

  • Je hebt ruime ervaring met leidinggeven
  • Je staat open voor zelfonderzoek en zelf-reflectie
  • Je staat open voor nieuwe perspectieven en feedback
  • Aansluitend op de gemiddelde leeftijd van de deelnemers ben je 38 jaar of ouder 
  • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

Samen leren

De groep bestaat uit 2 tot 12 personen. Wij creëren een veilige omgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

In a Circle, we are all equal. 

There is no one in front of you and there’s nobody behind you. No one is above you; no one is below you. The Circle is Sacred because it is designed to create Unity.” 

~ Lakota Wisdom