Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

MoonDynamics

Vitaliteit & Leiderschap

Na jarenlange ervaring, op het gebied van (interim) bestuur, assessment centers en duurzame inzetbaarheid, is een uniek model ontwikkelt met de naam

MoonDynamic

MoonDynamics is een dynamisch pragmatisch en integraal model dat inzicht geeft in natuurlijke verander en ontwikkelingsprocessen van individuen teams en organisaties. 

Bewustzijn van deze processen is essentieel voor duurzame inzetbaarheid voor jezelf als leidinggevende en voor alle medewerkers in een organisatie. MoonDynamics een dynamische volgbare routekaart om dienstbaar aan de gezamenlijk gedragen visie sturing te geven. 

Deze nieuwe en revolutionaire denk voel en kijk wijze biedt handvatten en perspectief om complexen en actuele vraagstukken aan integraal aan te pakken.

Dit cyclische verander instrument kenmerkt zich door kwaliteiten die gebaseerd zijn op toekomstbestendige duurzame en vrouw-eigen kwaliteiten vanuit een circulaire, innovatieve, creatieve en holistische ontwikkelingshouding met compassie voor alle actoren. 

Dankzij dit unieke model, dat uitgaat van natuurlijke basisritmen en archetypische kwaliteiten, ontwikkel je als het vermogen 8 Dynamieken binnen de organisatie, een team of jezelf waar te nemen.

MoonDynamic is ook gedachtengoed dat er voor zorgt dat competenties en persoonlijkheidskenmerken van het team optimaal benut kunnen worden. De perfecte basis voor gezonde samenwerking, positieve werkdruk, vitaliteit en zelfsturing.

Tot slot…

Trajecten, workshops en coaching op basis van bovenstaand model zijn qua aansluiting, duur, vorm en intensiteit altijd maatwerk. 

Een persoonlijke gesprek leidt tot de beste afstemming.