Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

Leonie

Mijn naam is Leonie Stout, m’n achternaam geeft me altijd een blij gevoel: beetje Stout en vooral Stoutmoedig geniet ik van het leven.

Verder ben ik de dochter van Leen Stout en Wilma Vrijhof, oudste zus van een bijzonder stel broers en zussen.

Echtgenoot van mijn vakantieliefde Jeroen, die ook m’n beste duikbuddy, motor maatje en heerlijke vader van ons kind is.

Als bevlogen bestuurder, assessor en ondernemer, begeleid ik al meer dan 20 jaar mensen op het gebied van positieve werkdruk, vitaliteit en zelfsturing. Dit doe ik voornamelijk in de gezondheidszorg, het onderwijs en voor kleine familiebedrijven.

BusinessOnTheMoon

Aan de hand van deze kennis en ervaring is in samenwerking met communicatie specialist Karin Persons het BusinessOnTheMoon concept ontwikkeld, in eerste instantie bedoeld voor ondernemende vrouwen, directieleden en mensen met een aansturende functie.

Met ruim 20 jaar leidinggevende- en ondernemerservaring specifiek voor ondernemende, leidinggevende vrouwen en organisaties beschikbaar te stellen.

Middels co-creatie ontstond zo het BusinessOntheMoon concept gebaseerd op cyclische kwaliteiten en het ritme van de natuur.

Zin om verder kennis te maken?

Stuur me een mail op leonie@leoniestout.nl  dan maken we een afspraak voor een kopje koffie of een telefonische kennismaking.