Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

Coaching, mentor, klankbord

 

Soms kan het verfrissend, verhelderend of zelf noodzakelijk zijn om een MoonDynamic expert in te huren.

 

Beginnende leiders sparren graag in vertrouwen over hun uitdagingen, dilemma’s en overwegingen. Ook  over de vraag hoe ze kunnen groeien in hun rol of hoe ze om kunnen gaan met de eenzaamheid en de kritiek die (lijken) te horen bij de nieuwe rol.

Een valkuil van jonge leidinggevende is de hoeveelheid werk en het niveau dat ze van zichzelf eisen. dat kan prima en vraagt om preventief methode te ontwikkelen die voorkomen dat je uiteindelijk te veel van jezelf of je team vraagt.

 

Ik wil niemand eindeloos vermoeien met alle stappen die ik op professioneel vlak heb gemaakt het afgelopen jaar, maar het inzicht krijgen in mijn eigen maandelijkse cyclus in combinatie met het patroon wat ik ontdekte door het charten heeft mij veel gebracht. Zo leerde ik mijn agenda tactisch af te stemmen op mijn cyclus, daar waar het kan.
Ik weet wanneer ik kan ‘pieken’, maar zeker ook wanneer ik tijd moet plannen om vanuit rust bepaalde processen te overdenken. Elke fase heeft kwaliteiten en valkuilen. Ik heb ze dankzij de MoonDynamic coaching nu in beeld!


Leidinggevende die al langer actief zijn, richten zich op vragen als hoe ze authentiek blijven in hun rol, hoe ze effectiever kunnen zijn, de balans tussen werk-privé verzorgen of hoe ze in contact kunnen blijven met intuïtie in de snelheid van alle ontwikkelingen.

 

Directeuren en leidinggevende die al tientallen jaren actief zijn en misschien wel binnenkort afscheid nemen zijn bezig met de vraag wat ze achterlaten of hoe ze iets terug kunnen geven aan de maatschappij.


Het is dus sterk afhankelijk van de fase waarin iemand of de organisatie  zich bevindt welke vragen er spelen.

MoonDynamic is een model dat zoals het leven zelf dynamisch en levensfase gebonden vragen en antwoorden biedt.


Trajecten, workshops en coaching zijn qua aansluiting, duur, vorm en intensiteit altijd maatwerk.

Er bestaat daarom altijd de mogelijkheid een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek te maken.