Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

De volle maan en de Vos

#FiLeoSofietje over de volle maan en de vos

Vandaag deel ik graag dit prachtige schilderwerk van mijn zus (en Yoga goeroe) Lisa Solleveld

Morgen is de maan weer vol, een mooi moment om haar schilderij te delen dacht ik zo.

Vanuit #moonDynamic schilderde ik de volle maan met Aphodite en een zee van wilde paarden, je zou kunnen zeggen dat dit de #vollemaansenergie in optima forma is.

De midzomer vollemaansenergie. Meest naar buiten gericht, meest magnetisch en vol schijnend gemanifesteerd.Het moment waar we als mensen ook vaak het meest naar buiten gekeerd zijn en de natuur zich in haar volle, uiterlijke bloei laat zien. Nu op dit moment van het jaar zien we de volle maan van oktober, de eerste vollemaan vanuit de dierenriem tekens gezien..

Een nieuw begin op het moment dat de zon energie zich aan het terugtrekken is uit de bladeren, uit de takken en terug naar de kern, voedend voor de wortels.. terug naar de bron..

Blij verrast met het schilderij van mijn zus waarin het vosje zichtbaar is! Want wat zijn nu juist de kenmerken van de vos?

De vos is een dier dat ten alle tijden familie beschermd, slim en vindingrijk. Verder is de vos meesterlijk in camouflage en zelfs instaat van vachtkleur te veranderen als de herfst overgaat in de winter. Ze kan zich “onzichtbaar” maken en vanuit deze plek de wereld observeren en handelen als het nodig is…

On-zichtbaarheid en manifestatie lijken misschien paradoxaal maar in de tijd van Samhian dat zo verbonden is met familie en voorouders voelt het juist zo passend.. Even onzichtbaar worden waardoor straks alleen de essentie over blijft.. en we ons in de donkerte met onze drome kunnen her-verbinden en #herbronnen.. om vanuit onze essentie in het voor-jaar opnieuw “geboren kunnen worden” en een nieuwe ronde starten opweg naar de manifestatie van ons diepste verlangen..