Call us  Contact: info@leoniestout.nl

+31-614877201

13 Heilige nachten

Yes ze zijn er weer!

πŸ’œβ€œThe Omen Daysβ€πŸ’œ(in het Nederlands 13 heilige nachten)

Deze bijzondere dagen hebben een lange geschiedenis die stamt uit een tijd lang voordat ze door de christelijke wereld werden overgenomen.Binnen deze twaalf dagen en vooral ook die 13 nachtenπŸ˜‰schuilt dat heerlijke geheim!

Dat de dromen corresponderen met het jaar dat voor de deur staat.πŸ₯°Iedere dag+nacht is gelinkt aan een maand van het komende jaar, met de eerste nacht als symbolisch voor januari, de tweede nacht voor februari enzovoort. , tot en met 6 januari, de december die nog moet komen.

De voortekenen die op elk van de Omen-dagen worden ervaren, geven iets van het karakter van elke maand in het komende jaar aan. 🀩

Welke achtergrond, religie of overtuiging ook bij je past deze dagen/nachten zijn een heerlijke kans om het komende jaar te begrijpen of voorvoelenπŸ₯°

De meeste mensen beginnen het proces op 26 december, wat overeenkomt met de volgende maand januari, en gaan door tot 6 januari, wat overeenkomt met december van het volgende jaar.

Je kunt het zo spontaan of weloverwogen doen als je zelf wilt. Voor mij begin het– op 24 december – als de zon weer begint te klimmen en de dagen weer lengen.

Zolang ik me herinner, besteed ik tijdens de 13 nachten extra aandacht aan mijn dromen en schrijf ze op.

De dromen die je in deze periode beleeft, zijn van een ander soort, ze voelen vaak rijker en dieper.Verder let ik extra op wat er om me heen gebeurt, bijvoorbeeld welke zin hoor ik vaak, welk advies geef ik aan anderen, welke dieren, mensen of planten komen er spontaan op mijn pad? Door hierover te schrijven, symbolen te schilderen, afbeeldingen te verzamelen enz … heb ik een verzameling aan informatie die ik komend jaar een plekje kan geven.

Als inzicht, inspiratie, troost, wijsheid en allemaal β€œnot to seriously” gewoon als fun met een bepaald waardevol gehalteπŸ˜‰

Verder is er in die periode altijd wel een nacht dat ik wakker word en een collage maak en bijvoorbeeld orakel kaarten trek voor elke maan-maand van het komende jaar.

πŸŒ’
πŸŒ“
πŸŒ”
πŸŒ•
πŸŒ–
πŸŒ—
🌘
πŸŒ‘

Allemaal super leuke oefeningen om te doen en die leiden tot een groter inzicht die je het hele nieuwe jaar mee kunt nemen!

Omdat ik allemaal van die enthousiaste reacties krijg wil ik graag iets met jullie delen!

Mocht je het leuk vinden een paar keer per jaar een mailtje te ontvangen met dit soort info, aangevuld met leuke doe-dingen dan kun je op deze link klikken en je aanmelden voor mijn aMusings!

https://leoniestout.nl

Je komt dan op de welkomstpagina van mijn website, helemaal onderaan vind je de woorden:Stuur me aMusings..

LiefsLeonie